Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Arad? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Service calculatoare si laptop in Arad

 
 

Reparatii Calculatoare Arad

Adresa: Str.Onisifor Ghibu nr.5
Website: http://www.reparatiipc.webgarden.ro/
Telefon: 0751 538 746
Email:
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/pages/Reparatii-Calculatoare-Laptop-uri-Service-Pc-Depanare-Computere-in-Arad/210663695622792


S.C. Electronics DM S.R.L.

Adresa: p-ta Mihai Viteazul nr 15 Sediul Central – Magazin – Service
Website: http://www.around.ro
Telefon: 0257 212405
Email: service@around.ro
Pagina de Facebook:


DataSpot

Adresa: bd. Nicolae Titulescu bl. 310 sc. A parter
Website: http://www.dataspot.ro
Telefon: 0357 442 442
Email: office@dataSPOT.ro
Pagina de Facebook:


 
 

Powerup Computers

Adresa: Str. N. Gogol Nr.11
Website: http://www.powerup.ro/
Telefon: 0746 761 335
Email: office@powerup.ro
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/powerup.ro/


ElectronicPartener

Adresa: Str. Ilie Maduta, Bl. 324, Sc. C, Ap. 2, Arad, Cartier Micalaca
Website: http://www.electronicpartener.ro
Telefon: 0723 380 028
Email: electronicpartener@gmail.com
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ElectronicPartener


Patru lucruri de luat in considerare atunci cand va decideti sa va reparati laptopul

Un laptop defect poate da nastere unei situatii foarte stresante mai ales in cazul in care laptopul respectiv este folosit zi de zi si reprezinta o parte importanta a muncii dumneavoastra, a temelor scolare ori a afacerii pe care o conduceti. Scopul acestui articol este acela de a va oferi cateva sfaturi pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand este timpul sa duceti laptopul la reparat.

 1. Reparare sau inlocuire: Una dintre primele intrebari care ne vine de obicei in minte este “Nu cumva ar fi momentul achizitionarii unui nou laptop?”. Raspunsul ar fi…”Depinde”. Depinde in primul rand de gravitatea defectiunii, de preturile laptopurilor noi si de varsta dispozitivului dumneavoastra – daca toate conditiile sunt favorabile poate ar fi cazul sa “aruncati prosopul” si sa investiti intr-un laptop nou. Cateva dintre reparatiile costisitoare ce ar favoriza achizitionarea unui laptop nou sunt:
  • Spargerea ecranului LCD
  • Defectiuni ale placii de baza (ce necesita interventii asupra minicomponentelor)
  • O carcasa serios avariata
  • Acestea sunt reparatii deosebit de costisitoare si in functie de vechimea laptopului dumneavoastra ati putea lua in considerare achizitionarea unuia nou.
 2. Datele dumneavoastra: Indiferent daca va reparati laptopul sau il inlocuiti, va trebui sa va descurcati cu datele salvate. Daca nu puteti deschide laptopul va va fi foarte dificil sa recuperati aceste date. De aceea este foarte important sa efectuati periodic copii de siguranta a datelor din laptopul dumneavoastra pentru a va feri de astfel de situatii. Acest lucru va va permite de asemenea sa va accesati datele pe timpul in care laptopul dumneavoastra se afla in service. Unele service-uri ofera posibilitatea recuperarii si salvarii datelor concomitent cu operatiunea de reparare propriuzisa. Asigurativa ca veti discuta despre aceste aspecte cu tehnicienii atelierului la care va veti duce laptopul.
  O data cu recuperarea datelor veti dori sa va asigurati ca acestea vor fi in siguranta pe timpul reparatiei. Cu alte cuvinte va trebui sa va asigurati ca alegeti un service PC cu o reputatie buna pentru laptopul dumneavoastra.
 3. Costurile reparatiei: Nu stiu ce parere aveti dumneavoastra, dar eu personal as dori sa cunosc cat va costa reparatia laptopului meu inainte de a-l trimite in service. Aceasta este o situatie destul de ciudata deoarece majoritatea service-urilor vor avea nevoie sa faca o verificare asupra laptopului dumneavoastra pentru a putea stabili care sunt problemele inainte de a va oferi un pret. Chiar si atelierele ce percep o taxa fixa pentru reparatii pot solicita sume suplimentare in functie de preturile componentelor ce vor trebui inlocuite. Daca sunteti ingrijorat in privinta costurilor de reparare, nu trimiteti in service laptopul dumneavoastra spre o companie ce sustine ca nu va poate oferi o estimare de pret inainte de a face un diagnostic. V-ati putea afla in postura de a suferi un soc de indata ce veti afla valoarea facturii.
 4. Nu toate reparatiile sunt la fel. Exista numeroase ataleriere de reparatii pc ce prefera sa schimbe o anumita componenta decat sa o repare – acest lucru va poate costa de pana la 3-4 ori mai mult.