Home > Reparatii laptop Brasov – Service calculatoare si imprimante

Reparatii laptop Brasov – Service calculatoare si imprimante

Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Brasov? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook, tablete si imprimante reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Service calculatoare, laptop, tablete si imprimante in Brasov

 
 

Service Pc Brasov

Adresa: Str.Vulturului nr.18
Website: –
Telefon: 0746.937-462
Email: cata_bv86@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/servicebv/
Servicii: consultanta si diagnosticare, servicii software, servicii hardware, mentenanta, instalare routere si camere supraveghere, instalare retele si conexiune Internet, instalare programe cu licenta, upgrade laptop si desktop, curatare laptop si desktop, instalare sisteme de operare.


Vanel Srl

Adresa: Str.Lupu Vasile nr.20
Website: https://www.vanel.ro/
Telefon: 0268.419-646
Email: service@vanel.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/servicecalculatoarevanel
Servicii: Consultanta IT, proiectare sisteme informatice, consultanta achizitii sisteme IT, vanzare sisteme si componente, inlocuire / montaj componente (procesoare, placi de baza, memorii, hard disk-uri, SSD-uri, surse de alimentare, placi grafice (video), unitati optice (DVD, CD, Blu-Ray)), instalari / depanari echipamente periferice (monitor, imprimanta, card reader, modem, tastatura, mouse), proiectari retele, optimizari, securitate retele.


Service Calculatoare Brasov

Adresa: General Eremia Grigorescu nr. 16
Website: http://laptopbrasov.ro/
Telefon: 0754.259-259
Email: office@clicktech.ro
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/ServiceLaptopCalculatoareBrasov/
Servicii:

 • Inlocuiri: display, tastatura, mufa alimentare, mufe usb, hdmi, audio, balamale carcasa, hard disk SSD;
 • reparatii: butoane pornire, placa de baza, incarcatoare;
 • curatare hardware;
 • instalari: Windows, MacOS, Linux;
 • devirusari;
 • recuperare date.

 
 

Fractal Studio

Adresa: Str. Gorunului nr. 7
Website: http://www.fractalstudio.ro
Telefon: 0740.052-916
Email: office@fractalstudio.ro
Pagina de Facebook: –
Servicii> reparatii calculatoare, reparatii imprimante, depanare software, instalare antivirus, devirusari PC, instalare Windows, instalare drivere, optimizare sistem de operare, reparatii laptop, curatare laptop, curatare ventilator desktop, upgrade componente PC, back-up date, recuperare date.


Advancetech Brasov

Adresa: Str.Ionescu Crum nr.1
Website: https://www.advancetech.ro
Telefon: 0722.346-074
Email: contact@advancetech.ro
Pagina de Facebook: –
Servicii: retele de calculatoare, mentenanta IT, administrare servere, reparatii calculatoare, securitate informatica, echipamente IT profesionale.


RHR

Adresa: Str.Iuliu Maniu nr.43
Website: http://www.rhrbrasov.ro/
Telefon: 0744.671-668
Email: –
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/RHRBrasov/
Servicii:

 • Reparatii hardware: placa de baza laptop/notebook, placa video, mufa alimentare, placa de sunet, display laptop, tastatura laptop, rescriere BIOS.
 • Reparatii software: instalare sisteme de operare cu licenta, instalare drivere, devirusari, deparolari, instalare diverse softuri sau jocuri.

 • Smart Pc

  Adresa: Str. Parcul Mic nr.1
  Website: http://www.smart-pc.ro
  Telefon: 0784 402 090
  Email: tony@smart-pc.ro
  Pagina de Facebook: –  Cele mai comune servicii oferite de un service de calculatoare:

  • curatare PC / laptop / notebook
  • diagnosticare si reparatii / inlocuire de componente: HDD, memorie RAM, display / monitoare, placa de baza, placa de retea, placa de sunet, controllere, tastatura, balamale, carcasa, alimentatoare, mufe, invertoare, etc;
  • instalare Windows si diverse programe software, update-uri;
  • recuperare informatii / date
  • devirusare
  • vanzare si instalare echipamente IT
  • update-uri hardware: hard-disk HDD / SSD, memorie RAM, procesor, placa grafica, cooler, sursa, retelistica, imprimanta, scanner, router, etc.

  De asemenea, pentru companii e posibil sa fie disponibile:

  • Abonamente de mentenanta pentru departamentul IT
  • Servicii de consultanta in domeniul IT, suport tehnic si Helpdesk
  • Instalare de software / aplicatii specifice pentru Business
  • Instalare si administrare retea de computere.
  • Servicii de back-up

  Multi oameni nu realizeaza ca majoritatea problemelor computerului pot fi evitate cu putina diligenta. Problemele hardware si software pot aparea destul de frecvent. Acesta este dezavantajul detinerii unui computer de tip desktop sau laptop. Se poate spune ca majoritatea problemelor cu care tehnicienii in reparatii pc se confrunta reprezinta un rezultat al greselilor utilizatorilor sau a ignorantei.

  Atunci cand avem de a face cu reparatii PC,  exista anumite probleme recurente ce impiedica utilizatorii finali sa-si desfasoare activitatea, acestea fiind insa usor de evitat. Iata in continuare o lista simpla de sfaturi pentru a face computerul dumneavoastra sa functioneze asa cum ar trebui.

  1. Nu instalati mai mult de un program antivirus. In caz contrar pot aparea conflicte ce vor fi greu de rezolvat.
  2. Dezinstalati complet un program nedorit atunci cand vreti sa-l inlocuiti. Simpla dezactivare a unui astfel de program va lasa in urma procese si intrari in registri ce vor intra in conflict cu programele nou instalate. Acest lucru duce de regula la erori de diagnosticare si blocaje.
  3. Stergeti cu regularitate fisierele temporare din computerul dumneavoastra. As recomanda sa faceti acest lucru dupa fiecare sesiune de utilizare, indiferent cat de scurta este aceasta. Acest lucru se poate realiza folosind un program fantastic precum CCleaner si dureaza doar cateva secunde daca se realizeaza cu regularitate.
  4. Realizati periodic scanari complete cu programul dumneavoastra antivirus. Acest lucru va va garanta ca toate fisierele adaugate pe hard disk sunt scanate si curatate sau sterse in cazul in care prezinta nereguli.
  5. Evitati manevrarea laptopului cu o singura mana atunci cand nu il transportati intr-o geanta speciala. Aceasta este principala cauza a laptopurilor trantite ce poate conduce la avarierea discurilor sau chiar spargerea ecranului.
  6. Intotdeauna cand alimentati laptopul sau desktop-ul la priza folositi un sistem de protectie impotriva supratensiunii electrice. Acest lucru este vital pentru protectia partilor componente sensibile ale sistemului dumneavoastra.
  7. Faceti backup-uri in mod regulat. Recuperarea datelor este o procedura foarte scumpa si astfel va putea fi evitata.
  8. Inchideti computerul asa cum trebuie. Evitati intreruperea alimentarii cu energie electrica. In caz contrar hard disk-ul poate prezenta portiuni corupte sau chiar poate fi afectat iremediabil.
  9. Nu deschideti carcasa si nu incercati sa faceti reparatii daca nu sunteti competent in acest domeniu. Manipularea defectuasa a componentelor poate transforma o reparatie simpla in una majora.
  10. Daca manipulati componentele interne ale unui PC sau ale unui laptop asigurati-va ca le veti proteja impotriva descarcarilor de energie electrostatica. Acestea pot fi fatale pentru computerul dumneavoastra.

  Daca totusi va veti afla in situatia in care incep sa apara semne preliminare ale unei defectiuni – precum blocari si resetari neanuntate, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa realizati o copie de rezerva a fisierelor recente ori chiar un backup complet. Aceasta este partea cea mai importanta iar transformand-o intr-o rutina veti putea salva ani de munca si amintiri printr-o simpla copie de rezerva. SIngurul lucru de care sa tineti cont este ca nu ar trebui sa faceti copia de rezerva pe acelasi disc pe care se afla fisierele dumneavoastra. Asta deoarece in cazul unei defectiuni fizice ale discului, atat fisierele dumneavoastra cat si copia de rezerva vor deveni inutilizabile.