Home > Reparatii laptop Cluj Napoca – Service calculatoare si imprimante

Reparatii laptop Cluj Napoca – Service calculatoare si imprimante

Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Cluj Napoca? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook, tablete si imprimante reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Service calculatoare, laptop, tablete si imprimante in Cluj Napoca
LaptopFix Service

Adresa: Str. David Ferenc nr.19, Cluj Napoca
Website: http://www.laptopfix.ro
Telefon: 0765 214 203
Email: office [at] laptopfix.ro
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/LaptopFix.Cluj
Servicii:

 • Reparatii laptop: curatare sistem de ventilatie de praf, REBALLING – inlocuire chipset, reparatii la incarcatoare, inlocuire display / tastatura, interventii pe placa de baza;
 • Recuperare date HDD / USB

One-IT

Adresa: Str. C-tin Brancuși, nr. 51, Cluj Napoca
Website: http://www.one-it.ro
Telefon: 0730 111306
Email: cluj [at] one-it.ro
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/OneIT
Servicii:

 • Service IT pt gama business: reparații de laptopuri, calculatoare și servere (Dell – toate gamele, inclusiv Alienware, HP (doar gama business), Fujitsu (doar gama business), Lenovo (doar gama business), Toshiba (doar gama business), imprimante Xerox.
 • Solutii IT: securitate IT, cloud privat si infrastructura IT completa de backup, infrastructura completa de wireless, videocomunicatii, arhivare electronica, solutie de telefonie IP;
 • Magazin online: notebook business, firewall-securitate date, componente PC, servere si componente, printing, software, foto video;
 • Servicii IT: mentenanta IT, implementare infrastructura IT, audit tehnic si securitate IT, digitalizare, servicii licentiere soft.

Daubler

Adresa: Calea Dorobanților nr. 38 ap. 4, Cluj Napoca
Website: http://www.daubler.ro
Telefon: 0743.282-537
Email: office [at] daubler.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/daubler.ro
Servicii:

 • Hardware: diagnoza defectiuni, reparatii laptop / notebook, reparatii tablete, asamblari calculatoare noi sau second hand, reparatii imprimante si comercializare consumabile.
 • Software: instalare si configurare sisteme de operare, resoftari tablete, devirusari, recuperare de date, back-up date, deparolari;
 • Online: Instalare si configurare router sau modem pt Internet;
 • Retelistica: proiectare și execuție pentru retele IT, instalare si configurare camere de supraveghere, instalare si configurare centrale telefonice.
Fractal IT

Adresa: Str. Ilie Macelaru nr. 26, Cluj Napoca
Website: http://www.fractal.ro
Telefon: 0740.275-112
Email: office [at] fractal.ro
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/fractalit
Servicii: reparatii si configurare laptop-uri (curatare praf; reparatii – placa de baza, tastatura, sistem de racire; inlocuiri componente (mufa alimentare, placa de baza, tastatura, display, sistem de racire; devirusare, rescriere BIOS), reparatii tablete, reparatii monitoare, reparatii televizoare, service calculatoare (devirusari, instalari si optimizari sisteme de operare, instalare drivere / program de uz general / programe specializate, recuperare date).


Expert PC SRL

Adresa: Motilor nr 101, Cluj Napoca
Website: http://www.expertcluj.ro/
Telefon: 0752 245 041
Email: office [at] expert-computers.ro
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/expertservice/
Servicii: Diagnosticare, curatare, reballing, reflow, inlocuiri piese laptop (cabluri alimentare, mufa alimentare, mufa audio Jack, modul USB, ecran, tastatura), reparatii laptop (balamale, sistem de prindere, carcasa), rescriere BIOS, recuperare date, instalare sisteme de operare.


ATEX COMPUTER SRL

Adresa: Str. Stephan Ludwig Roth, nr. 21, Cluj Napoca
Website: http://www.atexpc.ro
Telefon: 0751.433-284
Email: office [at] atexpc.ro
Pagina de Facebook: https://ro-ro.facebook.com/atexpc
Servicii: service IT, magazin online calculatoare si componente.


PC Doctor

Adresa: Aleea Baitaa, nr 1, ap 36, Cluj Napoca
Website: http://www.pcambulante.ro
Telefon: 0740.272-789
Email: office [at] pcambulante.ro
Pagina de Facebook:
Servicii: Reparatii, asamblare, reconditionare, curatare si intretinere pentru calculatoare si laptopuri; instalare si configurare / optimizare sisteme de operare, instalare drivere si diverse programe, devirusari; proiectare, asamblare si intretinerea retele de calculatoare.Cele mai comune servicii oferite de un service de calculatoare:

 • curatare PC / laptop / notebook
 • diagnosticare si reparatii / inlocuire de componente: HDD, memorie RAM, display / monitoare, placa de baza, placa de retea, placa de sunet, controllere, tastatura, balamale, carcasa, alimentatoare, mufe, invertoare, etc;
 • instalare Windows si diverse programe software, update-uri;
 • recuperare informatii / date
 • devirusare
 • vanzare si instalare echipamente IT
 • update-uri hardware: hard-disk HDD / SSD, memorie RAM, procesor, placa grafica, cooler, sursa, retelistica, imprimanta, scanner, router, etc.

De asemenea, pentru companii e posibil sa fie disponibile:

 • Abonamente de mentenanta pentru departamentul IT
 • Servicii de consultanta in domeniul IT, suport tehnic si Helpdesk
 • Instalare de software / aplicatii specifice pentru Business
 • Instalare si administrare retea de computere.
 • Servicii de back-up

Cum sa prelungiti viata bateriei laptopului Dvs?

In continuare gasiti cateva sfaturi pentru imbunatatirea duratei de viata a bateriei:

 1. Daca nu folositi laptop-ul pentru o perioada mai lunga (o saptamana sau mai mult), scoateti bateria din laptop si stocati-o intr-un loc racoros si uscat. Ideal ar fi ca pastrarea acesteia pe durata perioadelor mai lungi de inactivitate sa fie facuta cu un nivel de incarcare a bateriei de 50-60%.
 2. Nu expuneti bateria temperaturilor extreme – fie ca sunt mari sau sub limita inghetului. Nu lasati vara bateria in masina. Bateriile incinse se descarca foarte repede, si cele reci nu furnizeaza destula energie. O idee buna ar fi achizitionarea unui cooling pad pentru laptop. In acest fel puteti pastra temperatura generala a laptop-ului la valori mai mici, si in consecinta puteti obtine performante de functionare mai bune.
 3. Conectati alimentatorul laptop-ului intr-un UPS, nu direct in priza.
 4. Formatati (calibrati) fiecare baterie noua conform instructiunilor inaintea utilizarii. Este recomandat ca bateriile noi sa fie trecute prin cateva cicluri de incarcare/descarcare completa inainte de a fi utilizate pentru a beneficia de capacitatea maxima pentru care au fost proiectate. Procedeul e foarte simplu: descarcati bateria la maxim si incarcati bateria la maxim. Intre aceste incarcari si descarcari este important sa lasati bateria nefolosita (o puteti scoate din laptop) cateva ore (recomandat 5 ore). Daca efectuati acest ciclu de incarcare/descarcare de trei ori, puteti fi sigur ca veti beneficia la maxim de capacitatea proiectata a bateriei. IMPORTANT: operatiunea de formatare (incarcare/descarcare completa) trebuie facuta cu Power Management-ul din sistemul de operare dezactivat. Cu toate ca bateriile Li-ion nu sunt sensibile “efectului de memorie” caracteristic bateriilor Ni-Cd, formatarea acestora, desi nu este obligatorie, este recomandata pentru maximizarea capacitatii si a duratei de viata a acestora.
 5. Daca folositi laptopul ca alternativa la un desktop, adica in mare parte a timpului conectat la retea, este recomandat ca bateria sa fie descarcata complet la fiecare 3-4 saptamani. Lasand o baterie in laptop non-stop in cazul in care folositi laptopul conectat la retea, pastreaza bateria intr-o stare constanta de incarcare maxima, ceea ce nu este recomandat pentru bateriile cu celule Li-ion, acest lucru conducand la o reducere a ciclurilor de viata ale bateriei.
 6. Evitati pe cat posibil descarcarea bateriei sub 10%. In momentul in care capacitatea a ajuns sub 40% este in regula sa o puneti la incarcat. Descarcarile complete trebuiesc evitate exceptand cazurile in care se formateaza/calibreaza bateria.

Modurile de conservare a energiei bateriei: Standby sau Hibernate

Modul Standby
Folositi Standby pentru a economisi energia in situatiile cand sunteti plecat de langa laptop pentru perioade mai scurte de timp in timp ce lucrati – displayul si hard-diskul se opresc si toate aplicatiile si fisierele deschise sunt stocate in memoria RAM. Daca doriti sa folositi computerul din nou, revenirea din Standby se face rapid si desktopul este restabilit exact asa cum l-ati lasat.

Modul Hibernate
Folositi Hibernate pentru a economisi energia in situatiile in care sunteti plecat perioade mai lungi  de timp de langa laptop in timpul lucrului – computerul este oprit, dar inainte de aceasta, tot spatiul de lucru si fisierele deschise sunt salvate intr-o locatie speciala pe hard-disk. In momentul repornirii computerului, desktopul este restabilit exact asa cum l-ati lasat.