Home > Reparatii laptop Constanta – Service calculatoare si imprimante

Reparatii laptop Constanta – Service calculatoare si imprimante

Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Constanta? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook, tablete si imprimante reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Service laptop, calculatoare, tablete si imprimante in Constanta
Laptop Expert

Adresa: Str. Ion Ratiu, Nr. 5A, Constanta
Website: http://www.service-laptop-constanta.com
Telefon: 0767.241-240
Email: –
Pagina de Facebook: –
Servicii:

 • Service laptop: curatare completa, reparatii componente defecte ( placa de baza, chipset, chip video, placa de retea, placa de sunet, mufe USB/sunet, mufa alimentare), inlocuire componente defecte sau deteriorate (tastatura, display, hard-disk, unitate optica, procesor, placa video, placa de baza, placa de retea, baterie BIOS, sistem racire, ventilator si radiator, carcasa).
 • Service tablete: inlocuire a display-ului sau a digitizorului, schimbare mufe de alimentare, reparatie buton pornire, reparatie butoanelor “HOME”, curatare de praf, instalari software.

SC Ultracore SRL

Adresa: Str. B-dul Tomis nr 234, BL TD15, SC C, Constanta
Website: http://reparatiilaptopconstanta.ro/
Telefon: 0726 161 181
Email: office [at] reparatiilaptopconstanta.ro
Pagina de Facebook: http://facebook.com/ultracore.ro
Servicii: reparatii hardware (placa video, placa de baza, curatare laptop), optimizare software, consultanta IT, upgrade de sistem (piese si componente, memorii RAM, hard-disk, procesoare).


Essential Service SRL

Adresa: Nespecificat
Website: http://www.serviceinconstanta.ro
Telefon: 0762 858 263
Email: serviceinconstanta [at] gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ServiceinConstanta/
Servicii: Instalari de software (Windows – XP/7,8,8.1,10, drivere, ativirusi, softuri uzuale) devirusari, upgrade & inlocuire componente, diagnostic hardware defecte, optimizari, curatari de praf, asamblari calculator, rescriere/updatare BIOS, depanari. Servicii inclusiv la domiciliul clientului.

Gamma Ink

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 15, Constanta
Website: http://www.gammaink.ro/service-imprimante/
Telefon: 0241.555-122, 0743.555-122
Email: office [at] @gammaink.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/GammaInk.ro
Servicii: reparatii imprimante.


Global I.T Serv

Adresa: Nespecificat
Website: http://globalitserv.ro
Telefon: 0770 765 924
Email: office [at] globalitserv.ro
Pagina de Facebook: https://facebook.com/globalitserv.ro
Servicii: Mentenanta calculatoare de tip desktop si laptop, reinstalare sistem operare, instalare drivere si aplicatii, recuperare datelor de pe HDD-uri deteriorate fizic sau logic.


Evo IT S.R.L.

Adresa: Str.Soveja Nr.98 Bl.58 Sc.C, Et. Parter Ap. 31, Constanta
Website: http://www.evoserv.ro
Telefon: 0341 146 307
Email: office [at] evoserv.ro
Pagina de Facebook:


Professional laptop

Adresa: Str. Amurgului nr. 60, Constanta
Website: http://professionallaptop.ro
Telefon: 0765 303 106
Email: office [at] professionallaptop.ro
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/professionallaptop.ro/Cele mai comune servicii oferite de un service de calculatoare:

 • curatare PC / laptop / notebook
 • diagnosticare si reparatii / inlocuire de componente: HDD, memorie RAM, display / monitoare, placa de baza, placa de retea, placa de sunet, controllere, tastatura, balamale, carcasa, alimentatoare, mufe, invertoare, etc;
 • instalare Windows si diverse programe software, update-uri;
 • recuperare informatii / date
 • devirusare
 • vanzare si instalare echipamente IT
 • update-uri hardware: hard-disk HDD / SSD, memorie RAM, procesor, placa grafica, cooler, sursa, retelistica, imprimanta, scanner, router, etc.

De asemenea, pentru companii e posibil sa fie disponibile:

 • Abonamente de mentenanta pentru departamentul IT
 • Servicii de consultanta in domeniul IT, suport tehnic si Helpdesk
 • Instalare de software / aplicatii specifice pentru Business
 • Instalare si administrare retea de computere.
 • Servicii de back-up

De ce e bine sa cureti laptopul in interior?

Daca nu ai curatat laptopul in interior niciodata ar trebui sa o faci urgent pentru a evita defectarea iremediabila a acestuia.

Nu este cazul sa te alarmezi pentru ca defectarea mai depinde si de modul de utilizare, locul unde folositi laptopul si altele. Totusi, sunteti posesorul unui laptop sa zicem de 3 ani si nu l-ati curatat niciodata, riscul ca acesta sa se defecteze este foarte mare.

Cum se poate defecta si de ce?

Laptopul are un sistem de ventilatie menit sa scoata temperaturile mari din interior (cele dezvoltate de catre componentele care degaja foarte mare caldura cum ar fi cipul video sau procesorul). Aceste temperaturi mari sunt preluate de la componente prin pasta termica si radiator si duse catre gurile de aerisire unde se evacueaza.

Laptopul aduna in interior tot felul de scame si impuritati iar nivelul acestora depinde foarte de mult si de mediul inconjurator unde a fost folosit laptopul. Daca laptopul este tinut pe santier, atunci va imaginati ce este in interiorul acestuia. Daca il folositi in pat si aveti 2 pisici, iar este posibil ca laptopul sa fie imbacsit in interior.

Un laptop care functioneaza in aceste conditii fara a fi curatat, va ajunge sa nu mai faca fata la evacuarea temperaturilor mari fiindca fantele de aerisire si cooler-ul se obtureaza cu scame si praf care de regula formeaza mici paturi de praf.

Odata gurile de aerisire acoperite partial si evacuarea caldurii se face partial astfel laptopul nu mai are un sistem de racire functional. In functie de tipul de activitati pe care il desfasurati la laptop, puteti sa il mai folositi cateva luni sau cativa ani, in aceste conditii insa in mod normal ar trebui curatat o data pe an pentru a fi siguri ca nu se defecteaza.

Acum ca ti-am explicat cum se evacueaza caldura imagineaza-ti ca nu cureti laptopul niciodata dar te joci zilnic. Caldura din interior, va fi evacuata partial insa mare parte va ramane in interior, stresand componentele pana se va ajunge la temperaturi care vor duce la dezlipirea cipului video si topirea altor componente.

Poti evita toate aceste probleme apeland la un serviciu de curatare a laptopului, serviciu care costa intre 50 si 200 de lei – depinde de orasul de domiciliu si ce service laptop ati ales. Desigur ca o puteti face si voi acasa, fara sa mai platiti acest serviciu ci doar pentru pasta termica (ce trebuie cumparata). Insa va recomandam sa fiti prudenti pentru a nu strica ceva in timp ce desfaceti laptopul.