Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Constanta? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

  • numele firmei
  • adresa
  • website-ul
  • numarul de telefon
  • adresa de email
  • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Service laptop si calculatoare in Constanta
Laptop Expert

Adresa: Str. Ion Rațiu, Nr. 5A, Constanta
Website: http://www.service-laptop-constanta.com
Telefon: 0767 241 240
Email:
Pagina de Facebook:


S.C. ULTRACORE S.R.L

Adresa: Str. B-dul Tomis nr 234, BL TD15, SC C, Constanta
Website: http://reparatiilaptopconstanta.ro/
Telefon: 0726 161 181
Email: office@reparatiilaptopconstanta.ro
Pagina de Facebook: http://facebook.com/ultracore.ro


Essential Service S.R.L

Adresa: Nespecificat
Website: http://www.serviceinconstanta.ro
Telefon: 0762 858 263
Email: serviceinconstanta@gmail.com
Pagina de Facebook:


Global I.T Serv

Adresa: Nespecificat
Website: http://globalitserv.ro
Telefon: 0770 765 924
Email: office@globalitserv.ro
Pagina de Facebook: facebook.com/globalitserv.ro


Evo IT S.R.L.

Adresa: Str.Soveja Nr.98 Bl.58 Sc.C, Et. Parter Ap. 31, Constanta
Website: http://www.evoserv.ro
Telefon: 0341 146 307
Email: office@evoserv.ro
Pagina de Facebook:


Professional laptop

Adresa: Str. Amurgului nr. 60, Constanta
Website: http://professionallaptop.ro
Telefon: 0765 303 106
Email: office@professionallaptop.ro
Pagina de Facebook: https://web.facebook.com/professionallaptop.ro/


De ce e bine sa cureti laptopul in interior?

Daca nu ai curatat laptopul in interior niciodata ar trebui sa o faci urgent pentru a evita defectarea iremediabila a acestuia.

Nu este cazul sa te alarmezi pentru ca defectarea mai depinde si de modul de utilizare, locul unde folositi laptopul si altele. Totusi, sunteti posesorul unui laptop sa zicem de 3 ani si nu l-ati curatat niciodata, riscul ca acesta sa se defecteze este foarte mare.

Cum se poate defecta si de ce?

Laptopul are un sistem de ventilatie menit sa scoata temperaturile mari din interior (cele dezvoltate de catre componentele care degaja foarte mare caldura cum ar fi cipul video sau procesorul). Aceste temperaturi mari sunt preluate de la componente prin pasta termica si radiator si duse catre gurile de aerisire unde se evacueaza.

Laptopul aduna in interior tot felul de scame si impuritati iar nivelul acestora depinde foarte de mult si de mediul inconjurator unde a fost folosit laptopul. Daca laptopul este tinut pe santier, atunci va imaginati ce este in interiorul acestuia. Daca il folositi in pat si aveti 2 pisici, iar este posibil ca laptopul sa fie imbacsit in interior.

Un laptop care functioneaza in aceste conditii fara a fi curatat, va ajunge sa nu mai faca fata la evacuarea temperaturilor mari fiindca fantele de aerisire si cooler-ul se obtureaza cu scame si praf care de regula formeaza mici paturi de praf.

Odata gurile de aerisire acoperite partial si evacuarea caldurii se face partial astfel laptopul nu mai are un sistem de racire functional. In functie de tipul de activitati pe care il desfasurati la laptop, puteti sa il mai folositi cateva luni sau cativa ani, in aceste conditii insa in mod normal ar trebui curatat o data pe an pentru a fi siguri ca nu se defecteaza.

Acum ca ti-am explicat cum se evacueaza caldura imagineaza-ti ca nu cureti laptopul niciodata dar te joci zilnic. Caldura din interior, va fi evacuata partial insa mare parte va ramane in interior, stresand componentele pana se va ajunge la temperaturi care vor duce la dezlipirea cipului video si topirea altor componente.

Poti evita toate aceste probleme apeland la un serviciu de curatare a laptopului, serviciu care costa intre 50 si 200 de lei – depinde de orasul de domiciliu si ce service laptop ati ales. Desigur ca o puteti face si voi acasa, fara sa mai platiti acest serviciu ci doar pentru pasta termica (ce trebuie cumparata). Insa va recomandam sa fiti prudenti pentru a nu strica ceva in timp ce desfaceti laptopul.