Home > Reparatii laptop Oradea – Service calculatoare si imprimante

Reparatii laptop Oradea – Service calculatoare si imprimante

Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Oradea? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook, tablete si imprimante reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Service laptop, calculatoare, tablete, monitoare si imprimante in Oradea

 
 

Service Calculatoare – Reparatii PC Oradea

Adresa:  Nespecificat
Website: http://servicepcoradea.blogspot.ro/
Telefon: 0752 179 433
Email: pcservice.oradea [at] gmail.com
Pagina de Facebook: –
Servicii: Instalare Windows, Linux, Microsoft Office, devirusare, backup date, diagnosticare PC, inlocuire componente (placa de baza, procesor + pasta termica, sursa, carcasa), curatare si dezinfectie (interior si exterior)


Voger Prod SRL

Adresa: Nespecificat
Website: https://sites.google.com/site/vogerprod
Telefon: 0722.433-143, 0744.475-518
Email: vogelsberger [at] gmail.com
Pagina de Facebook: –
Servicii: reparatii calculatoare, suport tehnic IT, diagnostic defectiuni PC, schimbare componente, devirusari, retelistica (proiectare si intretinere retea), reinstalare software, vanzari computere (noi & second hand), vanzari de laptop second hand, recuperare date, licenta Windows 7, 8.1, 10 Professional sau Home.


Micro Comp SRL

Adresa: Str.Tudor Vladimirescu nr 66, Oradea
Website: https://www.pcmall.ro
Telefon: 0259 455 076
Email: sales [at] pcmall.ro
Pagina de Facebook: –
Servicii: magazin online calculatoare desktop si laptop refurbished / second-hand.


 
 

Suntec Trade SRL

Adresa: str. Ion Ghica nr. 11, Oradea
Website: https://www.suntec.ro
Telefon: 0359 190 840
Email: sales [at] suntec.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/pages/Depozitul-de-imprimante/146206888763179


ETA2U Oradea

Adresa: Bd. Magheru nr. M12, Oradea
Website: http://www.eta2u.ro
Telefon: 0256 277 577
Email: helpdesk [at] eta2u.ro
Pagina de Facebook: –


CompuServe

Adresa: Colinelor 14C, Oradea
Website: http://www.rocs.ro
Telefon: 0771 746 970
Email: –
Pagina de Facebook: –Cele mai comune servicii oferite de un service de calculatoare:

 • curatare PC / laptop / notebook
 • diagnosticare si reparatii / inlocuire de componente: HDD, memorie RAM, display / monitoare, placa de baza, placa de retea, placa de sunet, controllere, tastatura, balamale, carcasa, alimentatoare, mufe, invertoare, etc;
 • instalare Windows si diverse programe software, update-uri;
 • recuperare informatii / date
 • devirusare
 • vanzare si instalare echipamente IT
 • update-uri hardware: hard-disk HDD / SSD, memorie RAM, procesor, placa grafica, cooler, sursa, retelistica, imprimanta, scanner, router, etc.

De asemenea, pentru companii e posibil sa fie disponibile:

 • Abonamente de mentenanta pentru departamentul IT
 • Servicii de consultanta in domeniul IT, suport tehnic si Helpdesk
 • Instalare de software / aplicatii specifice pentru Business
 • Instalare si administrare retea de computere.
 • Servicii de back-up

Sfaturi pentru folosirea si intretinerea bateriei laptopului tau pentru o eficienta maxima

1. Opreste Wi-Fi si Bluetooth – majoritatea laptop-urilor au o tasta rapida pt. dezactivarea retelelor wireless.
2. Nu folosi laptopul pentru jocuri, muzica sau pt. redarea DVD-urilor – activitatile multimedia sunt mari consumatoare de energie.
3. Deconecteaza toate dispozitivele externe cum ar fi carduri PCMCIA modem sau firewire, dispozitive USB si discuri optice. Foloseste touchpad-ul laptopului in locul unui mouse extern pe USB.
4. Regleaza luminozitatea ecranului – folosirea display-ului cu o luminozitate redusa solicita mai putin bateria, avand in vedere ca display-ul este cel mai mare consumator dintre toate componentele unui laptop. De aceea laptop-urile mai noi, cu display-uri LED beneficiaza de o performanta mai buna a bateriei.
5. Ajusteaza setarile consumului de energie din sistemul de operare – alege o schema de consum care opreste automat functionarea hard-disk-ului si a displayului dupa 5 sau 10 minute de inactivitate.
6. Redu sonorul sau dezactiveaza difuzorul laptopului.
7. Opreste toate task-urile programate.
8. Opreste functia de Auto-Save din Microsoft Office sau din alte aplicatii. De asemenea opreste pe cat posibil programele rezidente in memorie (iTunes, Desktop Search, etc.).
9. Foloseste multi-tasking cat mai putin posibil. Daca lucrezi in Excel de ex. deschide doar fisierul in care lucrezi. Evita sa deschizi si clientul de email, browser-ul de internet si sa asculti si MP3-uri. Cu cat vei avea mai putine programe deschise la un moment dat, cu atat vei solicita mai putin procesorul si memoria, respectiv energia consumata de acestea.
10. Ia in considerare un upgrade la memoria RAM – acest lucru iti va permite sa procesezi mai multe date in memoria fizica in loc sa folosesti memoria virtuala, ceea ce inseamna functionare suplimentara si un consum mai mare de energie din partea hard-disk-ului. Desigur mai multa memorie RAM instalata in laptop va avea nevoie de mai multe energie, acest upgrade are sens doar daca folosesti programe sau aplicatii mari consumatoare de memorie virtuala.
11. Daca folosesti frecvent programe ce ruleaza direct de pe CD sau DVD incearca sa le copiezi pe hard-disk. Functionarea hard-disk-ului implica un consum energetic mai mic decat al unitatii optice.
12. Defragmenteaza regulat hard-disk-ul – cu cat viteza hard-disk-ului va fi mai mare cu atat durata de functionare a acestuia si implicit consumul de energie va fi mai mic. Un upgrade la SSD este o varinata de reducere a consumului de energie a hard-disk-ului.