Home > Reparatii laptop Sibiu – Service calculatoare si imprimante

Reparatii laptop Sibiu – Service calculatoare si imprimante

Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Sibiu? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook, tablete si imprimante reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook, tablete si imprimante reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Service laptop, calculatoare, tablete si imprimante in Sibiu
IT Service Sibiu

Adresa: Piata Mare Nr.10
Website: http://www.reparatiicalculatoaresibiu.ro
Telefon: 0741.102.522
Email: itservice.sibiu@yahoo.com
Pagina de Facebook: –
Servicii: Reparatii laptopuri si calculatoare – (display spart; invertor defect; balama rupta; mufa de alimentare defecta; reball placa video si chipset), schimbari componente (HDD defect, upgrade memorie RAM, mufa audio si USB), reinstalare sistem de operare (Windows si iOS), reparatii imprimante laser, resoftare si configurare router, configurare retele.


Reparatii Laptopuri Calculatoare Sibiu

Adresa: Strada Hațegului
Website: http://www.laptopurisibiu.ro
Telefon: 0758 953 254
Email: office@laptopurisibiu.ro
Pagina de Facebook:
Servicii: Reparatii laptop – reparatie placa de baza, inlocuire ecran / display, tastaturi, acumulatori, memorii RAM, HDD, procesoare, placi video, unitati optice, cooler, mufe, surse de alimentare; upgrade; optimizare software; reflow, reballing (relipire cipuri); retele de date; configurare router.


DoktorTelecom service

Adresa: Str. Siretului Nr. 9A
Website: http://www.doktortelecom.ro/
Telefon: 0721 365 867
Email: service@doktortelecom.ro
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/doktortelecom/
Servicii:

 • Reparatii laptop, tablete si PC desktop:interventii la placi de baza, inlocuirea chipurilor BGA: GPU(video), southbridge, northbridge, inlocuire componente discrete.
 • Reparatii monitoare LCD sau LED: reparatii surse/inverter; inlocuire panel LCD si/sau lampi CCFL; inlocuire LED-uri panel.
ItTask.ro

Adresa: Str. Piata Mare Nr. 2
Website: http://www.ittask.ro/
Telefon: 0755.150-152
Email: atelier@ittask.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ittask.ro/
Servicii:

 • Reparatii hardware pt laptop si desktop: inlocuire piese (hdd, tastaturi, cooler, display laptop,etc), upgrade computer sau alte echipamente IT, asamblare calculatoare, reballing microchipuri.
 • Software: instalare sisteme de operare, actualizari, optimizari software, instalare aplicatii (local sau in retea).
 • Retele de calculatoare si montaj camere de supraveghere: realizare retele de calculatoare – montare switch-uri, routere, cablaje, sisteme de telefonie, camere de supraveghere etc., mufare cabluri, şi montare prize de reţea.
 • Reumplere cartuse de imprimante


Cele mai comune servicii oferite de un service de calculatoare:

 • curatare PC / laptop / notebook
 • diagnosticare si reparatii / inlocuire de componente: HDD, memorie RAM, display / monitoare, placa de baza, placa de retea, placa de sunet, controllere, tastatura, balamale, carcasa, alimentatoare, mufe, invertoare, etc;
 • instalare Windows si diverse programe software, update-uri;
 • recuperare informatii / date
 • devirusare
 • vanzare si instalare echipamente IT
 • update-uri hardware: hard-disk HDD / SSD, memorie RAM, procesor, placa grafica, cooler, sursa, retelistica, imprimanta, scanner, router, etc.

De asemenea, pentru companii e posibil sa fie disponibile:

 • Abonamente de mentenanta pentru departamentul IT
 • Servicii de consultanta in domeniul IT, suport tehnic si Helpdesk
 • Instalare de software / aplicatii specifice pentru Business
 • Instalare si administrare retea de computere.
 • Servicii de back-up

Calculatorul este indispensabil pentru multi utilizatori, iar atunci cand acesta se defecteaza, va trebui sa luati in calcul reparatia acestuia sau inlocuirea cu un alt calculator mai bun – asta daca PC-ul dvs este destul de vechi si s-a mai si defectat.

Este important sa lucrati mereu cu persoane si firme specializate de reparatii PC din Sibiu, deoarece daca veti incerca sa rezolvati chiar dumneavoastra problema, si nu aveti cunostintele necesare, este posibil ca sistemul sa se defecteze si mai tare. De asemenea, apelati la varianta “vecinul priceput” doar atunci cand sunteti convinsi ca respectiva persoana stie ce face, si cand aveti incredere deplina in aceasta – intrucat in cazul aparitiei unor defecte si mai mari, cel mai probabil nu veti avea cum sa il trageti la raspundere.

Firmele din acest domeniu – si discutam aici de centrele de reparatii laptop si desktop din Sibiu – pot oferi servicii de acest tip atat la sediul acestora cat si la domiciliu, si puteti opta pentru o colaborare si in cazul in care detineti un laptop care s-a defectat.

Aceste servicii se refera de fapt la diagnosticarea problemei, atat in cazul in care aceasta apare la sistemul software cat si in cazul in care defectiunea este una ce tine de hardware. Serviciile de diagnosticare se pot pune in aplicare pentru fiecare componenta a calculatorului, indiferent daca vorbim despre display, hard disk, unitate optica, placa de baza sau procesor. In ceea ce priveste domeniul software, aici putem vorbi despre instalare sistem de operare si drivere, alte programe, servere, network, configurare router, instalare switch, etc. Cel mai des serviciile de acest tip pentru partea software sunt solicitate pentru instalarea sistemelor de operare precum Windows, sau instalarea unor programe ceva mai complexe.

Totodata serviciile de reparatii calculatoare din Sibiu pot fi solicitate si ca urmare a unor accidente cauzate de unele loviri, sau neatentie. In unele situatii, pot ajunge chiar si lichide in interiorul sistemului, iar acest lucru poate duce la defectarea acestuia. Oricum in cazul in care veti opta pentru o colaborare cu o companie din acest domeniu, veti putea primi servicii de calitate, si nu va mai trebui sa achizitionati un calculator nou, deoarece cel mai adesea, cel vechi poate fi reparat. Spunem acest lucru, deoarece rata de succes in ceea ce priveste acest domeniu este de peste 90 % ceea ce inseamna ca in scurt timp veti avea din nou un calculator functional. Puteti tine cont de aceste informatii pentru a sti ce trebuie sa faceti atunci cand din pacate calculatorul dumneavoastra se confrunta cu unele defectiuni.