Pe aceasta pagina gasiti o lista cu firme care vand calculatoare second hand in sector 4. Pentru a putea obtine mai usor informatii de la aceste companii, sunt incluse si datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • numar de telefon;
  • adresa de website;
  • adresa de email;
  • pagina de Facebook.

Este posibil ca unele din aceste firme sa comercializeze de asemenea componente second hand, precum: monitoare sh, procesoare second hand, placi video second hand, memorie RAM, hard-disk-uri second hand etc.

Calculatoare second hand si refurbished sector 4 – Lista cu firme

Calculatoare-SH

Adresa: Bucuresti, str. Moldoveni, nr. 1, sectorul 4
Website: http://www.calculatoare-sh.50megs.com/index.html
Telefon: 021 332 28 70
Email: calculatoare-sh@as.ro
Pagina de Facebook:


Computer Shop & Service

Adresa: Bd.Constantin Brancoveanu nr.15, Bl. B17, Sc.2, Apt. 30, interfon 30, parter, Bucuresti
Website: https://servicecomputer.ro/
Telefon:  0726 116 356
Email: office@servicecomputer.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/www.servicecomputer.ro/


Calculatoare second hand si refurbished sector 4: 4 aspecte de luat in considerare inainte de a cumpara

Calculatoarele noi sunt costisitoare, insa achizitionarea unui computer folosit poate presupune riscuri mari. In afara de faptul ca ati putea sa fiti inselat, computerul ar putea avea programe de tip malware sau spyware instalate. Vestea buna este ca majoritatea oamenilor nu doresc sa va fure identitatea, ci vor pur si simplu sa isi vanda PC-ul vechi.

Cheia este sa stiti care PC second hand sector 4 sa le cumparati si care sa le lasati in urma. Cand vine vorba de a cumpara calculatoare folosite sau reconditionate, informatia potrivita va poate fi de mare ajutor. Cititi urmatoarele sfaturi si trucuri pentru a va asigura ca achizitionati produse de calitate, si nu va alegeti cu o varianta computerizata a unei inselatorii.

Cumparati calculatoare sh sau refurbished sector 4 de la vanzatori de incredere

Poate va tenteaza preturile mici ale vreunui individ de pe Olx sau Publi24, dar cine stie ce primiti de banii aceia. Daca ceva nu este in regula, il mai puteti contacta? Riscul este al cumparatorului atunci cand cumparati din astfel de locuri. Multe firme, atat locale cat si online, vand computere reconditionate si utilizate. Adesea ele vin cu o garantie limitata.

O firma de calculatoare sh sector 4 are o reputatie de pastrat. Vanzarea unor produse electronice de proasta calitate nu este rentabila, mai ales intr-o lume a recenziilor pe Google si Facebook.

Punctul forte este ca puteti contacta firmele, acestea fiind prezente fie fizic fie online. Daca aveti probleme sau doriti sa ii contactati din alte motive, este mai usor decat daca ati avea de a face cu o persoana fizica din alta localitate.

Informati-va de ce specificatii aveti nevoie

PC-urile sunt de diverse tipuri. Fiecare are viteze si tipuri diferite de procesoare, memorie si altele. Este important sa stiti de ce aveti nevoie inainte de a cumpara un calculator second sector 4.

Daca profesati in grafica computerizata sau jucati jocuri de ultima generatie, aveti nevoie de putere de procesare buna, o placa video de calitate si memorie adecvata. Daca planuiti sa minati bitcoin, nu aveti nevoie de ceva robust.

Are conectivitate Bluetooth pentru castile dumneavoastra? Are suficiente porturi USB pentru mouse-ul si tastatura dumneavoastra? Acele sisteme utilizate care pot sa ruleze maxim Windows 7 nu prea va vor fi de mare folos.

Alocati timp pentru a va familiariza cu cerintele minime de care aveti nevoie, si asigurati-va ca ceea ce doriti sa achizitionati de la magazinul de calculatoare sh sector 4 are tot ce va este necesar.

Comparati preturile

Daca un calculator este utilizat sau reconditionat, nu inseamna ca este o afacere buna. Un computer vechi de cativa ani scade in valoare, insa persoana care il vinde poate sa nu stie care este pretul corect pentru el. Nu vreti sa platiti valoarea unui produs nou pentru unul folosit.

Investigati si vedeti la ce preturi se vand computere noi de puteri comparabile. Daca diferenta de pret este mai mare decat ceea ce vedeti online, cautati in continuare.

De asemenea, fiti atenti la persoanele care doresc sa vanda rapid sau cu disperare. Daca vanzatorul de calculatoare second hand si refurbished sector 4 vrea o decizie imediata sau va preseaza sa va decideti, fiti atenti. Ar putea sa incerce sa scape de un PC de o calitate proasta, inainte ca dumneavoastra sa va dati seama ce ati cumparat.

Intrebati care este politica de retur

Daca achizitionati de la o persoana fizica, atunci sunt slabe sanse sa aveti posibilitatea de retur. Cel mai probabil PC-ul este vandut ca atare. Daca ati cumparat un computer reconditionat de la o firma de PC second hand sector 4, atunci intrebati care este politica de retur. Va garanteaza functionarea pentru o anumita perioada de timp?

Daca nu au o politica de retur, asigurati-va ca totul functioneaza cum trebuie inainte sa parasiti magazinul. Si sistemele utilizate trebuie sa functioneze. Daca se intampla ceva neasteptat, cum ar fi un program care nu ruleaza, erori repetate, etc., atunci contactati firma de la care l-ati cumparat.

Daca nu accepta un retur, vedeti daca firma de calculatoare second hand sector 4 il poate verifica pentru a vedea ce cauzeaza problema.