Pe aceasta pagina puteti gasi o lista cu firme care ofera de servicii de reparatii imprimante in orasul Dvs. Pentru a va facilita intrarea in contact cu aceste companii, pe pagina puteti gasi inclusiv datele lor de contact:

  • nume;
  • adresa;
  • nr de telefon;
  • website;
  • adresa de email;
  • adresa pagina de Facebook (daca exista).

Cele mai frecvente marci de imprimante reparate includ HP, Epson, Canon, Xerox, Kodak, Lexmark, Konica, Hewlett Packard, Toshiba, Samsung. Cele mai frecvente tipuri de imprimante reparate sunt inkjet, laser, termica, indiferent ca sunt business sau home&office.

Reparatii imprimante Alexandria – Lista cu firme
Evstar

Adresa: Strada Bucuresti, bloc T2, parter, Alexandria
Website: http://www.evstar.ro/
Telefon: 0752 290 777
Email: evstar [at] evstar.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/evstar.alexandria.7


Cum sa alegeti un serviciu de reparatii imprimante de incredere

Ati ajuns la capatul rabdarii; serviciul de reparatii imprimante Alexandria pe care l-ati folosit pana acum este lent, serviciul clienti lasa de dorit si nu mai pune pret pe afacerea dumneavoastra. Sunteti gata sa mergeti mai departe si sa primiti serviciul pe care il meritati. Felicitari pentru acest prim pas! Indiferent de zona din Romania in care va aflati, site-ul nostru va poate ajuta sa gasiti un serviciu de reparatii imprimante local.

Alegerea unui nou serviciu de reparatii imprimante poate fi dificil, in special daca ati avut experiente neplacute cu servicii de proasta calitate in trecut. Pentru a va usura alegerea, am compilat o lista de criterii pe are le puteti folosi pentru a gasi o firma serioasa din zona Dvs:

Garantarea timpului de raspuns

Pare o chestiune de la sine inteleasa, insa suntem mereu surprinsi de numarul mare de clienti care vin de la un serviciu de reparatii imprimante care nu ofera o garantie a timpului de raspuns. Intrebati potentialii furnizori de servicii cu privire la timpul de raspuns garantat pentru interventie, si ce se intampla daca nu isi respecta angajamentele.

Daca nu ofera o garantie a timpului de raspuns sau nu sunt dispusi sa isi asume ceva in acest sens, mai bine cautati in alta parte. O firma de reparatii imprimante serioasa ar trebui sa ofere un timp de raspuns de pana la trei ore in timpul programului de lucru, pentru zona ei geografica de activitate.

Experienta si instruirea tehnicienilor

Urmatorul pas este sa va interesati cu privire la tehnicienii de reparatii imprimante pe care firma ii are angajati.

Cereti statistici cu privire la instruirea si experienta tehnicienilor. Cu cat personalul este mai experimentat, cu atat vor fi mai rapizi in diagnosticarea si repararea eventualelor probleme pe care le aveti. In plus, verificati certificarile detinute pentru medii de retele, tipuri de dispozitive sau pachete de programe software.

Adesea, primim clienti care vin de la un serviciu de reparatii care nu avea un tehnician acreditat pe mediul de retea sau instruit pe tipul de dispozitiv necesar. Un tehnician experimentat la un telefon distanta este un mod grozav de a va asigura ca firma dumneavoastra functioneaza mereu la maxima eficienta.

Cum ii puteti contacta pentru servicii?

Un alt aspect de luat in considerare este modul in care vi se cere sa ii contactati pentru solicitarea serviciilor. In mod ideal, va doriti un furnizor care demonstreaza flexibilitate a modului in care ii puteti apela. Desi majoritatea companiilor de reparatii imprimante va permit apelarea prin telefon pentru a le solicita serviciile, multe inca nu au ajuns in pas cu era Internetului. Daca lucrati cu o asemenea companie, nu veti putea sa ii apelati prin Internet sau e-mail. Cautati o companie care are un portal dedicat utilizatorilor, pe internet, pentru solicitarea de servicii. Acest lucru simplifica procesul salvand informatiile relevante legate de dispozitiv, si permitandu-va sa ii contactati in orice moment.

Locatia

Trebuie de asemenea sa verificati locatia in care firma de reparatii imprimante are cel mai apropiat birou. Desi firmele sustin adesea ca acopera judete sau regiuni intregi, realitatea este ca, in general au o singura locatie intr-o zona metropolitana importanta.

Daca alegeti o firma care exagereaza cu privire la zona de acoperire si locuiti in afara zonei urbane, s-ar putea sa trebuiasca sa asteptati mult timp pentru servicii. Incercati sa gasiti un furnizor cu o filiala in apropierea locatiei dumneavoastra. Sau, daca aveti mai multe locatii, verificati unde sunt situate locatiile atelierelor firmei in zona dumneavoastra.

Chiar daca acopera zona dumneavoastra in prezent, luati in considerare scopul dumneavoastra de extindere pe termen lung, si ganditi-va daca acest serviciu de reparatii imprimante Alexandria poate in mod realist sa ofere servicii pentru locatiile dumneavoastra viitoare.