249 vizualizari de pagina [din 21 martie 2020]
Rating 4.7 din 112 recenzii pe Google
4.7/5

Bulevardul Tomis 149, bl.ts3, Constanta

Despre SmeuGSM

Ti s-a stricat PC-ul sau laptopul si  esti in cautarea unui service reparatii calculatoare in Constanta pe care te poti baza?

Specialistii service-ului SmeuGSM detin pregatirea si experienta necesara pentru a te ajuta cu rezolvarea oricaror probleme tehnice, fie ca sunt de natura software sau hardware.

Service-ul SmeuGSM este echipat cu aparatura moderna si aplica metode de ultima generatie pentru repararea computerelor. Cei peste 20 de ani de experienta in domeniu au contribuit cu succes la slefuirea convingerii ca in orice moment este extrem de important sa fii la curent cu noutatile din industrie.

Servicii oferite

La SmeuGSM rezolvam atat problemele hardware, cat si de cele care tin de software-ul calculatorului tau.

IMPORTANT DE STIUT:

Pentru protectia ta, am pus in functiune un serviciu de colectare a electronicelor de la tine de acasa. Astfel, daca doresti, iti poti repara calculatorul fara sa te expui vreunui pericol legat de noul virus gripal.

Iata doar cateva din serviciile disponibile la noi in service, insa lista completa este mult mai mare:

In service-ul Smeu GSM ai acces la un pachet complet de reparatii pentru laptopul sau PC-ul tau. Tehnicienii iti vor evalua starea si problema calculatorului, iti vor explica care sunt solutiile posibile, si ce presupune reparatia.

Program de lucru Smeu GSM

Luni 09:00 - 18:00
Marti 09:00 - 18:00
Miercuri 09:00 - 18:00
Joi 09:00 - 18:00
Vineri 09:00 - 18:00
Sambata 10:00 - 14:00
Duminica Inchis

Galerie imagini

Ce spun fostii clienti despre serviciile Smeu GSM

SmeuGsm
4.7
Based on 116 reviews
powered by Google
razvan ioan moldoveanu
razvan ioan moldoveanu
05:49 05 Nov 19
super ok , profi!
Marian Tanase
Marian Tanase
11:48 13 Aug 19
The best in town ! 👏
Nicoleta Burca
Nicoleta Burca
20:46 08 Jun 19
Don't!!!!!!!!
Smeu Adrian
Smeu Adrian
07:40 02 Oct 18
Lovely place
Next Reviews

Unde gasiti Smeu GSM

Trimiteti un mesaj catre Smeu GSM

  3 Intrebari de adresat inainte de a alege un service de reparatii calculatoare Constanta

  „Oferiti garantie?“

  Este important sa stiti daca va puteti astepta la o garantie cu privire la serviciile furnizate. Nimeni nu vrea sa duceti din nou calculatorul la service-ul de reparatii calculatoare doua saptamani mai tarziu pentru aceeasi problema.

  Raspunsul asteptat: „Da. Pentru cele mai multe probleme, va garantam serviciile pentru [30 pana la 90] de zile.“

  O garantie mai mica de 30 de zile nu este o afacere prea buna. In cazul in care un serviciu de reparatii calculatoare ofera o garantie mai mare 90 de zile, asigurati-va ca ati citit randurile scrise marunt pentru a vedea ce tipuri de probleme acopera, inainte de a alege acel serviciu bazat pe garantie.

  In ceea ce priveste „cele mai multe probleme“, nu se asteapta nimeni de la nici un service de reparatii calculatoare sa elimine un virus de pe computer si apoi sa garanteze ca acesta nu va fi infectat din nou. Da, cei de la firma ar trebui sa se asigure ca programul anti-virus este actualizat si gata sa apere computerul, dar ei nu pot face nimic in ceea ce priveste vizita dumneavoastra pe aceleasi site-uri rau intentionate – ceea ce eventual va duce la infectarea (din nou) a PC-ului. Aceasta ar fi ca si cum o spalatorie auto garanteaza ca masina ta nu va fi murdara timp de 90 de zile de la curatare – lucru care GARANTAT NU se va intampla.

  Important: Nici un service de reparatii calculatoare Constanta cu reputatie nu va garanta o solutie satisfacatoare la problema PC-ului inainte de a fi avut ocazia sa se uite la calculator. Ar trebui sa fiti intotdeauna pregatiti sa platiti cel putin o taxa minima, chiar daca computerul nu a putut fi reparat in modul in care v-ati asteptat.

  „Veti salva fisierele mele?“

  Computerul in sine este, de fapt, doar o colectie de piese – in cea mai mare parte inlocuibile. Aveti aici documentele de serviciu si fotografiile familiei Dvs, care sunt cu adevarat importante, si ar trebui sa fie o prioritate pentru firma de reparatii calculatoare.

  Raspuns asteptat: „Daca sunt acolo, le vom salva pentru Dvs“.

  Probleme foarte grave cu hard disk-ul, dispozitivul care stocheaza fisierele, pot insemna ca fisierele sunt pierdute pentru totdeauna; acest lucru nu se intampla foarte des insa, si desigur, ar fi in afara posibilitatilor serviciului de reparatii calculatoare.

  Pastrarea fisierelor pe o solutie de stocare separata – fie cu un serviciu de Internet pentru backup, fie manual, cu software-ul de backup – este intotdeauna o idee foarte buna si elimina raspunsul la aceasta intrebare ca un motiv de ingrijorare.

  „Cand pot sa imi ridic calculatorul?“

  In afara de toate intrebarile despre cat de mult este de lucru si despre cat va costa reparatia, este important sa intrebati si cand se poate ridica computerul. Daca faceti reparatia la domiciliu sau la birou, o intrebare ar fi si „Cand s-ar putea sa vina depanatorul firmei Dvs de reparatii calculatoare la mine acasa / la birou?“.

  Raspunsul asteptat: „Ar trebui sa puteti ridica PC-ul in 24 – 48 de ore“.

  Raspunsul „corect“ la aceasta intrebare este in functie de programul personal si de asteptari. 24 – 48 de ore pentru reparatie este un raspuns obisnuit. Daca vi se spune „peste o ora“, asta nu inseamna ca serviciul de reparatii calculatoare nu este unul bun. Pare a fi un foarte bun raspuns pentru dumneavoastra! Alternativ, daca vi se spune „peste o saptamana“, iar aceasta este un raspuns satisfacator pentru dumneavoastra, atunci e bine. Daca nu, va recomandam sa cautati alt serviciu de reparatii calculatoare Constanta.