Vi s-a stricat calculatorul desktop sau laptopul? Cautati o firma care ofera reparatii sau un service in Ilfov? Pe Reparatii-calculatoare.net am adunat o lista cu astfel de servicii din orasul Dvs, precum si date care sa ajute sa gasiti si sa alegeti mai usor serviciul potrivit:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook a firmei (unde puteti gasi recenzii de la fostii clienti)

Cele mai frecvente marci de calculatoare PC, laptop / notebook si tablete reparate includ Samsung, Toshiba, Sony Vayo, Acer, Fujitsu-Siemens, Asus, IBM, Lenovo, Packard Bell, Benq, Prestigio, LG, Dell, HP, FlyBook, Compaq, Itronix, Medion, Mitach, Hitachi, MSi, Nec, Philips, etc.

Service laptop, calculatoare, tablete, monitoare si imprimante in Ilfov
AZXSOLUTIONS SRL

Adresa: Rahovei 24-26, Bragadiru, Ilfov
Website: https://azxsolutions.ro/
Telefon: 0723.622-091
Email: info@azxsolutions.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/azxsolutionsCele mai comune servicii oferite de un service de laptop si calculatoare::

 • curatare PC / laptop / notebook
 • diagnosticare si reparatii / inlocuire de componente: HDD, memorie RAM, display / monitoare, placa de baza, placa de retea, placa de sunet, controllere, tastatura, balamale, carcasa, alimentatoare, mufe, invertoare, etc;
 • instalare Windows si diverse programe software, update-uri;
 • recuperare informatii / date
 • devirusare
 • vanzare si instalare echipamente IT
 • update-uri hardware: hard-disk HDD / SSD, memorie RAM, procesor, placa grafica, cooler, sursa, retelistica, imprimanta, scanner, router, etc.

De asemenea, pentru companii e posibil sa fie disponibile:

 • Abonamente de mentenanta pentru departamentul IT
 • Servicii de consultanta in domeniul IT, suport tehnic si Helpdesk
 • Instalare de software / aplicatii specifice pentru Business
 • Instalare si administrare retea de computere.
 • Servicii de back-up

3 Intrebari de adresat inainte de a alege un service de reparatii calculatoare Ilfov

„Oferiti garantie?“

Este important sa stiti daca va puteti astepta la o garantie cu privire la serviciile furnizate. Nimeni nu vrea sa duceti din nou calculatorul la service-ul de reparatii calculatoare doua saptamani mai tarziu pentru aceeasi problema.

Raspunsul asteptat: „Da. Pentru cele mai multe probleme, va garantam serviciile pentru [30 pana la 90] de zile.“

O garantie mai mica de 30 de zile nu este o afacere prea buna. In cazul in care un serviciu de reparatii calculatoare ofera o garantie mai mare 90 de zile, asigurati-va ca ati citit randurile scrise marunt pentru a vedea ce tipuri de probleme acopera, inainte de a alege acel serviciu bazat pe garantie.

In ceea ce priveste „cele mai multe probleme“, nu se asteapta nimeni de la nici un service de reparatii calculatoare sa elimine un virus de pe computer si apoi sa garanteze ca acesta nu va fi infectat din nou. Da, cei de la firma ar trebui sa se asigure ca programul anti-virus este actualizat si gata sa apere computerul, dar ei nu pot face nimic in ceea ce priveste vizita dumneavoastra pe aceleasi site-uri rau intentionate – ceea ce eventual va duce la infectarea (din nou) a PC-ului. Aceasta ar fi ca si cum o spalatorie auto garanteaza ca masina ta nu va fi murdara timp de 90 de zile de la curatare – lucru care GARANTAT NU se va intampla.

Important: Nici un service de reparatii calculatoare Ilfov cu reputatie nu va garanta o solutie satisfacatoare la problema PC-ului inainte de a fi avut ocazia sa se uite la calculator. Ar trebui sa fiti intotdeauna pregatiti sa platiti cel putin o taxa minima, chiar daca computerul nu a putut fi reparat in modul in care v-ati asteptat.

„Veti salva fisierele mele?“

Computerul in sine este, de fapt, doar o colectie de piese – in cea mai mare parte inlocuibile. Aveti aici documentele de serviciu si fotografiile familiei Dvs, care sunt cu adevarat importante, si ar trebui sa fie o prioritate pentru firma de reparatii calculatoare.

Raspuns asteptat: „Daca sunt acolo, le vom salva pentru Dvs“.

Probleme foarte grave cu hard disk-ul, dispozitivul care stocheaza fisierele, pot insemna ca fisierele sunt pierdute pentru totdeauna; acest lucru nu se intampla foarte des insa, si desigur, ar fi in afara posibilitatilor serviciului de reparatii calculatoare.

Pastrarea fisierelor pe o solutie de stocare separata – fie cu un serviciu de Internet pentru backup, fie manual, cu software-ul de backup – este intotdeauna o idee foarte buna si elimina raspunsul la aceasta intrebare ca un motiv de ingrijorare.

„Cand pot sa imi ridic calculatorul?“

In afara de toate intrebarile despre cat de mult este de lucru si despre cat va costa reparatia, este important sa intrebati si cand se poate ridica computerul. Daca faceti reparatia la domiciliu sau la birou, o intrebare ar fi si „Cand s-ar putea sa vina depanatorul firmei Dvs de reparatii calculatoare la mine acasa / la birou?“.

Raspunsul asteptat: „Ar trebui sa puteti ridica PC-ul in 24 – 48 de ore“.

Raspunsul „corect“ la aceasta intrebare este in functie de programul personal si de asteptari. 24 – 48 de ore pentru reparatie este un raspuns obisnuit. Daca vi se spune „peste o ora“, asta nu inseamna ca serviciul de reparatii calculatoare nu este unul bun. Pare a fi un foarte bun raspuns pentru dumneavoastra! Alternativ, daca vi se spune „peste o saptamana“, iar aceasta este un raspuns satisfacator pentru dumneavoastra, atunci e bine. Daca nu, va recomandam sa cautati alt serviciu de reparatii calculatoare Ilfov.